WebsitesNew WebsiteCode GeneratorTroubleshooterReport AbuseKnowledge BaseDMCA Advertiser's Panel DashboardCampaignsNew CampaignReportsInventoryToken DetailsKnowledge Base Account Manager ProfileBillingSecurityTechnical SupportAPI KeysReferral Center Add a Website Please place:

budbundy 2013.11.09. 11:58

A világ 10 legdrágább luxusvillája

Vajon melyek a világ legdrágább otthonai? Ha eddig azt hitted, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata otthona az etalon, akkor nézd meg a következő 10 luxusvillát, melyek összesen több mint 3 milliárd dollárt érnek.

 

10. Fleur De Lys, Beverly Hills - 125 milió dollár
A birtokot már 2007 óta árulják, ennek ellenére nem akarnak engedni az árból.

 

Fleurs_de_Lys[1].jpg

 

9. Hala Ranch, Aspen - 135 millió dollár
A villa jelenleg a szaúdi herceg, Bandar bin Sultan tulajdonában van. 15 hálószoba, 16 fürdőszoba, több lift, számos istálló és egy fűtött medence is található a birtokon.

 

Hala_Ranch_Aspen[1].jpg

 

8. Maison de L'Amitie, Palm Beach - 150 millió dollár
Donald Trump 2004-ben a tulaj csődje miatt mindössze 41,2 millió dollárért vásárolta meg a házat. A birtokon 20 fürdőszoba, 15 hálószoba, több teniszpálya, több vendégház és egy 30 méteres medence található.

 

Maison%20de%20L'Amitie[1].jpg

 

7. Pinnacle, Montana - 155 millió dollár
A villa tulajdonosai Edra és Time Blixseth, akik továbbá a milliárdos klub, a Yellowstone Club tulajai is. A házban 10 hálószoba van, és az épület minden padlója fűtött, még a kocsibeálló is.

 

The-Pinnacle[1].jpg

 

6. Elena Franchuk Victorian Villa, London - 161 millió dollár
Az épületben eredetileg egy lányiskola működött, melyet 2006-ban alakítatott át Elena Franchuk.

 

5-19-2-bietthudat[1].jpg

 

 

5. Hearst kastély, San Luis Obispo - 190 millió dollár
William Randolph Hearst 1919-ben építette ezt a csodás kastélyt, melyben 29 hálószoba, három medence, egy mozi, egy éjszakai klub és több teniszpálya is található.

 

hearst[1].jpg

 

4. Fairfield Pond, Hamptons - 220 millió dollár
Ez a hatalmas, 63 hektáros birtok Ira Renneré. A területen található egy kosárlabdapálya, egy bowlingpálya, squash pályák, teniszpályák, 29 hálószoba és 39 fürdőszoba.

 

fairfield_pond_hamptons[1].jpg

 

3. One Hyde Park Penthouse, London - 225 millió dollár
A kétemeletes penthouse-ban 6 hálószoba van, az ablakok lövedékállóak, továbbá egy pánikszoba is tartozik a lakáshoz. A tulajdonos továbbra sem fedi fel személyazonosságát.

 

hyde_park[1].jpg

 

2. Villa Leopolda, Cote D'Azure - 750 millió dollár
A luxusvillában 11 hálószoba és 14 fürdőszoba található. Korábban többen azt pletykálták, hogy Bill Gatesé. Jelenleg új gazdáját keresi.

 

Villa_Leopolda[1].jpg

 

 

1. Antilla, Mumbai - 1 milliárd dollár
Mukesh Ambani építette a világ legdrágább házát, melynek első hat emelete egy parkolóház. Az épületben 9 lift, 1 bálterem, több külső és belső medence és számos bár található.

 

antilla_mumbai[1].jpg

Címkék:index toplista világ luxus gazdag házak ingatlanok villák luxus villák legdrágább házak komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr645621761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása