WebsitesNew WebsiteCode GeneratorTroubleshooterReport AbuseKnowledge BaseDMCA Advertiser's Panel DashboardCampaignsNew CampaignReportsInventoryToken DetailsKnowledge Base Account Manager ProfileBillingSecurityTechnical SupportAPI KeysReferral Center Add a Website Please place:

budbundy 2013.11.10. 10:58

Itt lakik a Schobert házaspár - videó

Schobert Norbi bemutatja a házukat, amit szeretnének eladni, mert több gyerekük van, mint szobájuk.

 

A ház első ránézésre nem is tűnik olyan hatalmasnak és annyira nagy luxusban sem élnek. Mondjuk a 140 m2-es terasz azért dob az ingatlanon. Azt szívesen elfogadnám én is azzal a kilátással, de kétség kívül "kicsi" a lakás három gyereknek. Bár ha nem lenne ennyi felesleges tér bőven elférnének. Gondolok itt a nappalikra, amiből egy is bőven elég lenne, illetve a lépcsőházra ami konkrétan legalább 60 négyzetmétert elfoglal.

 

 

A fal teli van családi képekkel. A fiatal Norbi és Réka is visszaköszön ránk a falról. Bizonyára örömmel nézegetik ezt, bár nincs mit visszasírniuk, hiszen nagyon jó formában vannak és anyagilag is meglehetősen jól élnek a Norbi Update birodalomnak köszönhetően.

 

A helyszűke miatt az ingatlant árulják Norbiék, egy nagyobbat szeretnének venni ahol kényelmesen elférnek a gyerekek, ugyanis itt jelenleg nincs mindenkinek külön szobája, ami valljuk be kellene.

 

Címkék:index tv2 videó konyha ház lakás luxus villa celebek terasz gyerekszoba nappali édes élet index2 Norbi Update Schobert Norbert Rubint Réka megmutatják a házukat komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr505622882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása