WebsitesNew WebsiteCode GeneratorTroubleshooterReport AbuseKnowledge BaseDMCA Advertiser's Panel DashboardCampaignsNew CampaignReportsInventoryToken DetailsKnowledge Base Account Manager ProfileBillingSecurityTechnical SupportAPI KeysReferral Center Add a Website Please place:

budbundy 2017.06.30. 11:47

Tilos a személyes okmányok fénymásolása

Csak a kaszinókban másolhatják le az ügyfelek személyes okmányait, más területen ez jogot sért - mondta az InfoRádiónak Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke. Májusban új uniós szabályozás lép életbe, amely egységesíti majd az országok eddigi gyakorlatát.

 

Címkék:tilos személyi igazolvány iratok lakcímkártya sokszorosítás fénymásolás személyes okmányok komment

budbundy 2015.12.14. 22:06

Corvin negyednél januártól szoba kiadó!

15 m2es szoba kiadó a Corvin negyednél hosszútávra!

A lakásban hárman laktok majd, 2 lány és Te! A lakás frissen felújított, számlaképes! Január elejétől költözhető!

.Lakbér: 40.000 Ft + a rezsi harmada (15.000-20.000 Ft)! 1 havi kaució szükséges!

Kutya, cica sajnos nem jöhet! Párok jöhetnek! Ez esetben a rezsi 4 fele oszlik!

Jelentkezni az acsnikolett91@gmail com e-mail címen tudtok! Rövid bemutatkozás elég! Telefonszámot írjatok! Mindenkit sajnos nem áll módunkban kiértesíteni ha elkelne!

 fb_img_1441204325817.jpgfb_img_1441204332202.jpgfb_img_1441204329824.jpg

Címkék:Budapest Lakótárs Albérlet Szoba Corvin negyed Kiadó lakás Szoba kiadó Lakhatás komment

H. Tomi 2014.07.17. 10:39

Gyönyörű faházak a világ minden tájáról

Gyerekkorában mindenki szeretett volna magának egy faházat, egy "bunkit", egy birodalmat, ami csak az övé, messze a felnőttek világától. A szerencséseknek ácsolt egyet apuka a hátsó kertben, a még szerencsésebbek pedig a cimboráikkal mentek "építkezni" az erdő eldugott zugába, biztosan tudva, hogy sohasem találják meg őket ott. (Aztán persze három lépésnyire volt a legnagyobb forgalmú gombászóhelytől.)

 

Van, aki felnőtt korára sem hagy fel ezzel a vágyával, pénzt és időt nem kímélve valósítja meg álmai faházát. 

 

Itt van néhány példa:

 

Nincs adat

 

17.jpg

Címkék:legszebb faházak komment

budbundy 2013.11.18. 11:24

Ha félsz a betörőktől, a következőkre nagyon figyelj!

Bár léteznek szervezetten működő bandák is, a felmérések szerint a betörőknek nem feltétlenül számít az ingatlan értéke vagy éppen a környék, sokkal inkább céljuk, hogy gyorsan jussanak kisebb vagyontárgyakhoz, pénzhez, amit úgy a legegyszerűbb megvalósítani, ha könnyű célpontot szemelnek ki. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a te lakásodat is annak nézzék, figyelj nagyon a következő tényezőkre!

 

1. Bár nincs feltörhetetlen ajtó, a gyors akciók jegyében a betörők elsősorban azokat a lakásokat veszik célba, melyekbe láthatóan könnyű bejutni, például alacsony kerítéssel vagy egyszerűbb zártechnikával rendelkeznek. Ha el akarod kerülni a betörést, az első lépés egy komolyabb biztonsági zárrendszer felszereltetése. Bár ez nem feltétlenül olcsó, érdemes mielőbb érdeklődni biztonságtechnikai szaküzletben, hiszen nem csupán értékeidről, de családod biztonságáról és az életedről is szó lehet.

 

betoro_zar[1].jpg

 

Címkék:index rendőrség pince tolvaj ajtó védelem biztosító társasház riasztó betörés betörő garázs kaputelefon védekezés sufni zár index2 otthonvédelem ingatlanvédelem komment

budbundy 2013.11.14. 11:13

Csodálatos mexikói kagylóház

A Nautilus-ház Mexikóvárosban épült 2006-ban. A kagylóház tervezője, a neves mexikói organikus építész, Javier Senosiain. A kagylóház szerkezete előre elkészített vas vázból készült, amire a kétcentis betonréteget kézzel hordták fel. A házat egy mélytengeri nautilus kagyló ihlette, és innen kapta a nevét is. A Nautilus-ház az organikus építészet egyik gyöngyszeme.

 

kagylóház1.jpg

kagylóház2.jpg

Címkék:index képek szép mexikó fotók házak kagyló ízléses ingatlanok érdekes házak építmények mexikói kagylóház kagylóház komment

budbundy 2013.11.12. 12:35

A 10 legszebb fotó Magyarországról

A képeket látva joggal fog el minket a büszkeség, elfogulatlanul mondom, hogy a legszebb ország Magyarország!

 

1. A Margit-hídról készült fotó Rherczeg munkája.

 

wiki_palyazat_margit_hid[1].jpg

 

2. A Keleti pályaudvar felvételi épülete, Németh Tibor fotója.

 

wiki_palyazat_keleti[1].jpg

 

Címkék:képek fotósok sümegi vár Magyarország Lánchíd Budapest Esztergom Duna legjobb képek Keleti pályaudvar Margit-híd top 10 kép Vajdahunyad vára Budavári Palota szénrakodó Gresham-palota Szent István-bazilika Egyetemi könyvtár Szabadság híd komment

budbundy 2013.11.11. 15:24

Így fűtheted ki a lakásod párszáz forintból

Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy alátéttel és két anyával), illetve néhány mécses.

 

 

 

Szerintetek működik ez a módszer?

Címkék:ingatlan trükkök gyertya spórolás olcsó tippek megoldás fűtés csökkentés rezsi fűtésszámla pár száz forint magas gázszámla komment

budbundy 2013.11.10. 10:58

Itt lakik a Schobert házaspár - videó

Schobert Norbi bemutatja a házukat, amit szeretnének eladni, mert több gyerekük van, mint szobájuk.

 

A ház első ránézésre nem is tűnik olyan hatalmasnak és annyira nagy luxusban sem élnek. Mondjuk a 140 m2-es terasz azért dob az ingatlanon. Azt szívesen elfogadnám én is azzal a kilátással, de kétség kívül "kicsi" a lakás három gyereknek. Bár ha nem lenne ennyi felesleges tér bőven elférnének. Gondolok itt a nappalikra, amiből egy is bőven elég lenne, illetve a lépcsőházra ami konkrétan legalább 60 négyzetmétert elfoglal.

 

 

A fal teli van családi képekkel. A fiatal Norbi és Réka is visszaköszön ránk a falról. Bizonyára örömmel nézegetik ezt, bár nincs mit visszasírniuk, hiszen nagyon jó formában vannak és anyagilag is meglehetősen jól élnek a Norbi Update birodalomnak köszönhetően.

 

A helyszűke miatt az ingatlant árulják Norbiék, egy nagyobbat szeretnének venni ahol kényelmesen elférnek a gyerekek, ugyanis itt jelenleg nincs mindenkinek külön szobája, ami valljuk be kellene.

 

Címkék:index tv2 videó konyha ház lakás luxus villa celebek terasz gyerekszoba nappali édes élet index2 Norbi Update Schobert Norbert Rubint Réka megmutatják a házukat komment

budbundy 2013.11.09. 11:58

A világ 10 legdrágább luxusvillája

Vajon melyek a világ legdrágább otthonai? Ha eddig azt hitted, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata otthona az etalon, akkor nézd meg a következő 10 luxusvillát, melyek összesen több mint 3 milliárd dollárt érnek.

 

10. Fleur De Lys, Beverly Hills - 125 milió dollár
A birtokot már 2007 óta árulják, ennek ellenére nem akarnak engedni az árból.

 

Fleurs_de_Lys[1].jpg

 

Címkék:index toplista világ luxus gazdag házak ingatlanok villák luxus villák legdrágább házak komment

budbundy 2013.11.07. 14:40

Luxus svéd apartman

Hamisítatlan svéd életérzést közvetít ez az apartman, mely Gothenburgban, Svédországban található. Alapterülete 71 négyzetméter, és pont úgy néz ki, mintha az Ikea áruházból húzták volna elő, legalábbis ami a stílust illeti. A teraszról hangulatos kilátás nyílik a környékbeli háztetőkre, az pedig végképp nem állítható, hogy ne lenne hangulatos este kiülni egy kis beszélgetésre.

 


Apartment-on-Rosengatan-01-800x536[1].jpg

Apartment-on-Rosengatan-02-800x533[1].jpg

Címkék:ingatlan luxus villa házak berendezés apartman svédek lakások belsőépítészet luxus ingatlan Svédország komment