WebsitesNew WebsiteCode GeneratorTroubleshooterReport AbuseKnowledge BaseDMCA Advertiser's Panel DashboardCampaignsNew CampaignReportsInventoryToken DetailsKnowledge Base Account Manager ProfileBillingSecurityTechnical SupportAPI KeysReferral Center Add a Website Please place:

budbundy 2013.11.11. 15:24

Így fűtheted ki a lakásod párszáz forintból

Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy alátéttel és két anyával), illetve néhány mécses.

 

 

 

Szerintetek működik ez a módszer?

Címkék:ingatlan trükkök gyertya spórolás olcsó tippek megoldás fűtés csökkentés rezsi fűtésszámla pár száz forint magas gázszámla komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr525626920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása